Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid

25 596 kr
Upplev en ny nivå av stadspendling med Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel, som kombinerar kraften från Bosch ePowered-systemet med ett 500wh batteri för långa och effektiva resor. Denna hybrid elcykel är skräddarsydd för att ge en jämn och behaglig färd i stadsmiljöer, uppfyller den svenska standarden SS-EN 15194:2017, och garanterar en assistans upp till 25 km/h med en robust 250W motor. Scott Sub Tour Eride 30 Men är inte bara en elcykel, det är den optimala följeslagaren för dagligt bruk, oavsett om du navigerar genom rusningstrafik eller njuter av en lugn tur på helgen. Är du redo att revolutionera din pendling med vår toppmoderna elcykel för stadspendling med Bosch system?
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Upptäck Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid, den perfekta följeslagaren för din dagliga stadspendling. Denna elcykel är designad för att smidigt ta dig genom stadens gator med både stil och effektivitet. Med en robust och smidig hybridram är den särskilt anpassad för att erbjuda en bekväm och pålitlig resa för pendlare. Denna modell är exceptionellt lämplig för dem som vill navigera genom trafikerade stadslandskap på ett miljövänligt och energieffektivt sätt. Engagera dig i en ny era av stadspendling med Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel och upptäck friheten i att utforska din stad på nytt.

Denna imponerande elcykel är utrustad med det avancerade Bosch ePowered-systemet vilket erbjuder robust kraft och pålitlighetsgaranti, oavsett väderförhållanden. Med ett kraftfullt 500Wh batteri garanterar Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel längre distanser utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. Den här kombinationen av Bosch-teknologi och omfattande batterikapacitet säkerställer att du kan njuta av längre och mer energibesparande resor. Oavsett om du använder cykeln för dagliga ärenden eller en avslappnande tur på helgen, är dessa egenskaper exceptionellt fördelaktiga för en hybrid elcykel som är skapad för den moderna stadspendlaren. Utnyttja dess kapacitet till fullo och förvandla din pendling till en del av dagen som du ser fram emot.

Tekniska specifikationer

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel är en hybrid elcykel som är anpassad för både stadsmiljö och mer varierade terränger. Ramen på denna modell är designad för att erbjuda en tillförlitlig kvalitet som klarar av både daglig pendling och längre turer. Att det är en hybridmodell gör den till en optimal följeslagare för dem som vill ha en flexibel cykel som kan hantera olika typer av underlag.

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel är i enlighet med den svenska standarden SS-EN 15194:2017. Denna standard är viktig eftersom den säkerställer att elcyklar uppfyller krav på säkerhet och prestanda inom EU. Det innebär att cykeln har en motor som erbjuder elektrisk assistans upp till 25 km/h och en maxeffekt på 250W, vilket är avgörande för den som söker en cykel för effektiv och säker stadspendling. Denna standardisering ger användaren ett extra lager av trygghet när man väljer att investera i en Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel.

Fördelar med Scott Sub Tour Eride 30 Men

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel erbjuder en pålitlig och effektiv körupplevelse, tack vare dess förmåga till assistans upp till 25 km/h och en maxeffekt på 250W. Denna funktion säkerställer att användaren kan njuta av en jämn och lagom hjälp när man behöver det, vilket är idealiskt för både korta och långa resor. Med Scott Sub Tour Eride 30 Men 25 km/h elassistans ges cyklister möjlighet att uppnå en högre hastighet utan att anstränga sig för mycket, vilket gör det enklare att hantera stadens branta backar och långa passager i ett behagligt tempo.

Med Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel utrustad med ett 500wh batteri, förbättras dess användbarhet ännu mer för stadspendling. Det starka och hållbara batteriet ger en betydligt längre körsträcka, vilket är perfekt för personer som pendlar till och från arbete eller skola varje dag. Att cykeln drivs av ett pålitligt Bosch ePowered-system tillför ytterligare en nivå av teknisk excellens och driftsäkerhet. Elcykel för stadspendling med Bosch system betyder att användarna kan förlita sig på att deras cykel kommer att leverera en kraftfull och tillförlitlig prestanda genom stadens liv och rörelse.

Moderna utrustningar och funktioner

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel är inte bara en effektiv följeslagare för stadspendling, men också väldesignad med användarvänlighet i fokus. Utrustad med moderna armaturer och smarta fästsystem, gör denna elcykel varje resa smidigare och mer bekväm. De innovativa fästena tillåter enkelt tillägg av tillbehör som korgar och väskor, vilket är perfekt för den som använder sin elcykel för att pendla till arbete eller skola i stadsområden. Dessa funktioner gör också cykeln till ett utmärkt val för den som söker en stadspendling elcykel som inte kompromissar med komfort.

Förutom komforten erbjuder Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel även tekniska höjdpunkter som förstärker både säkerhet och användbarhet. Med ett intuitivt display som inte bara visar hastighet och batterinivå, utan också innehåller navigationsfunktioner, är denna cykel en oerhört praktisk följeslagare i stadsmiljö. Den smarta tekniken gör det enkelt för användaren att hålla koll på sin cykling och optimera användningen av elassistansen på ett effektivt sätt, vilket stärker cykelns värde ytterligare.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna är samma. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Scott

NamnPris
Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
Scott Sub Tour Eride 10 Unisex Elcykel Hybrid 31 996 kr
Scott Sub Tour Eride 10 Unisex S Elcykel Hybrid 31 996 kr
Scott Axis Eride Evo Tour Men Elcykel Hybrid 43 996 kr
Scott Axis Eride Evo Tour Men L Elcykel Hybrid 43 996 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Unisex Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Active Eride Lady M Elcykel Hybrid 27 980 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Men M Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid 29 596 kr
© Vilken Cykel, 2024