Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid

25 596 kr
Upplev en ny nivå av stadscykling med Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid. Denna toppmoderna elcykel hybrid är utrustad med en kraftfull Bosch motor, idealisk för daglig pendling och smidiga stadsäventyr. Med ett robust 500Wh batteri erbjuder denna pendlarcykel el tillförlitlig prestanda och lång räckvidd, perfekt för långa och effektiva turer i stadsmiljö. Modellen stoltserar med modern design och hållbar konstruktion, vilket minimerar behovet av underhåll. Uppfyller SS-EN 15194:2017 standarden för elcyklar, vilket garanterar säkerhet och kvalitet. Perfekt för dig som vill köpa Scott Sub Tour Eride 30 elcykel eller söker en högpresterande elcykel stadskörning. Utrusta dig med Scott Sub Tour Eride 30 och förvandla dina dagliga resor!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid är en toppmodern elcykel formgiven speciellt för att hantera kraven från stadskörning. Med dess robusta Bosch electurdans motor och praktiska 500wh batteri, garanterar den smidiga och effektiva transporter genom stadens gator och gränder. Denna modell är inte bara tillförlitlig utan också designad för att kräva minimalt underhåll, ett ideal för dagliga pendlare.

Dessutom uppfyller Scott Sub Tour Eride 30 alla säkerhets- och prestandastandarder som anges i SS-EN 15194:2017, vilket säkrar en maximal hastighet av 25 km/h och en motorstyrka på upp till 250W. Om du söker efter en elcykel hybrid som kombinerar användarvänlighet, hållbarhet och prestanda, eller om du planerar att köpa Scott Sub Tour Eride 30 elcykel för effektiv pendlning i stadsmiljö, så är detta modellen för dig. Scott Sub Tour Eride 30 med Bosch motor garanterar en smidig och bekymmersfri körupplevelse varje gång.

Tekniska specifikationer

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid imponerar med sin tekniska överlägsenhet, speciellt designad för den effektiva pendlaren. Cykeln drivs av en Bosch-motor, känd för sin tillförlitlighet och starka prestanda. Motorn är optimerad för stadskörning med en effekt på upp till 250W, vilket säkerställer att du smidigt kan navigera genom stadens rusningstrafik utan ansträngning. Batteriet på 500Wh erbjuder en generös genomsnittlig räckvidd på cirka 20 km, beroende på körstil och terräng. Denna kombination av högkvalitativ motor och kapabelt batteri gör Scott Sub Tour Eride 30 till en utmärkt elcykel hybrid för både kortare turer och längre pendlingsresor, där man kan lita på att komma fram till sin destination med energi kvar till hemresan.

Design och hållbarhet

Designen av Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid kombinerar elegans med praktisk funktionalitet, vilket gör den till ett ypperligt val för både vardagspendling och längre turer. Ramtypen är en hybridcykel, vilket innebär att den blandar egenskaperna från en stadscykel och en terrängcykel. Detta gör cykeln mångsidig och anpassad för olika typer av underlag, vilket är en betydande fördel för användare som rör sig i varierade miljöer.

Denna hybridcykel är designad för att vara långvarig och kräver minimalt underhåll. Den robusta konstruktionen hanterar effektivt både stadens asfalt och lättare terräng, vilket bidrar till en ökad hållbarhet över tid. Användningen av kvalitativa material säkerställer att Scott Sub Tour Eride 30 står emot vardagsanvändning och väderpåverkan utan att ge avkall på prestanda.

Sammantaget är det tydligt att teamet bakom Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid har lagt stor vikt vid både estetik och funktion när de utformade denna elcykel hybrid. Med sin Bosch elcykel motor och genomtänkta design, är denna modell inte bara en fröjd för ögat utan också skapad för att hålla i längden, vilket gör den till en perfekt pendlarcykel el för den moderna pendlaren.

Bekvämlighet och användning

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid är optimalt designad för pendlare som vill ha en smidig och pålitlig färd genom stadsmiljöer. Med sin kraftfulla Bosch motor och ett robust 500Wh batteri, erbjuder denna elcykel för pendlare inte bara en jämn kraftdistribution utan också en tillförlitlig räckvidd som täcker dagliga resor till och från arbete utan att behöva oroa sig för laddning dagligen. Dess långa räckvidd kombinerat med en komfortabel körställning och effektiv prestanda i urbana trafiksituationer gör denna elcykel till ett perfekt val för den som söker en effektiv lösning för stadskörning. Scott Sub Tour Eride 30 med Bosch motor anpassar sig intuitivt till dina färdrutiner och bidrar till en stressfri pendling varje dag.

Säkerhetsfunktioner och standarder

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som gör den till ett pålitligt val för stadskörning och pendlare. Modellen är utformad för att uppfylla säkerhetskraven enligt den svenska standarden SS-EN 15194:2017, vilket innebär att den erbjuder en trygg och laglig körupplevelse. Denna standard fastställer att elcyklar som Scott Sub Tour Eride 30 ej får överstiga en maxhastighet på 25 km/h och motorns effekt får inte vara högre än 250W. Dessa begränsningar är viktiga för att säkerställa både förarens och andra trafikanters säkerhet på vägarna.

Varför välja Scott Sub Tour Eride 30?

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid står ut som ett överlägset val för den som söker en robust och tillförlitlig elcykel hybrid. Denna modell förenar högpresterande egenskaper med extrem användarvänlighet, vilket gör den ideell för både erfarna cyklister och nybörjare. Tack vare den integrerade Bosch motorn och ett kraftfullt 500Wh batteri erbjuder Scott Sub Tour Eride 30 en jämn och kraftfull framdrift, vilket är perfekt för stadskörning och längre pendlingar. Modellens förmåga att kombinera kvalitet, effektivitet och komfort gör den till en främsta kandidat för de som funderar på att köpa Scott Sub Tour Eride 30 elcykel. Dess uppfyllande av SS-EN 15194:2017 standarden garanterar dessutom att cykeln håller hög säkerhet och kvalitet. Om du jämför denna elcykel med andra på marknaden, framträder den tydligt genom sin förstklassiga konstruktion och tillförlitliga prestanda, vilket gör valet lätt för både daglig pendling och fritidsaktiviteter.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid.

Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid eller Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är Scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid. Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024