Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel

24 495 kr
Upptäck friheten med Sensa Travel Power V9 Gent 2021, en elcykel designad för att ge dig en överlägsen cykelupplevelse. Denna hybridecykel kombinerar högklassiga komponenter med avancerad teknik, perfekt anpassad för både vardagspendling och längre turer. Med dess kraftfulla Shimano STEPS 6100 mittmotor och ett robust 504Wh Shimano-batteri, garanterar Sensa Travel Power V9 en imponerande räckvidd upp till 150 km på en enda laddning. Cykeln är speciellt framtagen för kvinnor, med en lätt aluminiumram konstruerad för hållbarhet och bekväm hantering. Säkerheten är högsta prioritet med Shimano hydrauliska skivbromsar och ett AXA-godkänt lås. För den ultimata cykelkomforten ställer du enkelt in den justerbara styrstammen och glider fram på de säkra Schwalbe Road Cruiser Plus däcken. Välj Sensa Travel Power V9 om du är ute efter en premium elcykel för kvinnor, optimerad för pendling. En investering som tar din cykling till nästa nivå.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Sensa Travel Power V9 Gent 2021

Sensa Travel Power V9 Gent 2021 är en innovativ elcykel framtagen för att möta de specifika behoven och önskemålen hos kvinnor som söker en pålitlig och stilren pendlingcykel. Denna modell kombinerar funktionalitet med en elegant design, vilket gör den till ett populärt val för kvinnliga pendlare. Tanken med Sensa Travel Power V9 är att erbjuda en smidig och bekväm körupplevelse tack vare dess högkvalitativa komponenter och avancerade teknologi. Med fokus på kvinnliga cyklister, strävar denna Sensa elcykel efter att leverera optimal komfort och användbarhet i vardagen.

Cykeln är handbyggd i Holland – en garant för kvalitet och hantverksskicklighet. Sensa Travel Power V9 Gent 2021 har en genomtänkt design som inte bara ser bra ut utan även håller hög kvalitet. Ramen är tillverkad av robust dubbelreducerade aluminiumrör, vilket garanterar en stark men samtidigt lätt cykelstruktur, idealisk för långdistanspendling i olika miljöer. Den handbyggda naturen säkerställer att varje detalj är finjusterad för optimal prestanda och hållbarhet, vilket gör den perfekt för daglig användning i stadsmiljöer eller längre pendlingsresor.

Tekniska Specifikationer

Sensa Travel Power V9 Gent 2021 är en elcykel konstruerad med en robust och hållbar ram tillverkad av dubbelreducerade aluminiumrör. Dessa rör är tjockare vid de mest belastade punkterna, vilket ökar både hållbarhet och minimerar vikten. Dess unika styrhuvud på 1 1/2 tum bidrar till en solid ramstruktur som kan hantera både stadsfärder och mer krävande terräng.

Cykeln är utrustad med en högpresterande Shimano STEPS 6100 mittmotor som levererar imponerande 60 Nm i vridmoment, vilket gör det möjligt att enkelt ta sig an backiga sträckor. Den inbyggda batteriet på 504Wh säkerställer dessutom att du kan cykla upp till 150 km på en enda laddning, vilket gör den idealisk för både kortare ärenden och längre pendlingsresor.

För din säkerhet är Sensa Travel Power V9 utrustad med pålitliga Shimano hydrauliska skivbromsar som ger suverän bromskraft under alla väderförhållanden. Cykeln inkluderar även ett AXA-godkänt lås, vilket tillför ett extra lager av säkerhet genom att skydda mot stöld. Dessa funktioner gör Sensa Travel Power V9 till ett tryggt och pålitligt val för daglig pendling och stadskörning.

Komfort och Anpassbarhet

Sensa Travel Power V9 elcykel är utrustad med en justerbar styrstam som möjliggör en anpassning av styrhöjden och vinkeln. Detta bidrar till en optimal komfort genom att användaren kan individualisera cykelns geometri efter sina egna behov. Justerbarheten gör det lättare att bibehålla en ergonomisk sittställning under längre turer, vilket minskar risken för trötthet och belastningsskador.

Schwalbe Road Cruiser Plus 47 mm däcken på Sensa Travel Power V9 bidrar inte bara till en mjukare körning på ojämna underlag, utan är också utrustade med reflexsidor som ökar säkerheten genom att förbättra synligheten i mörker och under dåliga väderförhållanden. Däckens design och materialval ger också ett utmärkt grepp, vilket ger högre säkerhet och kontroll oavsett vägunderlag.

Tillgängliga Storlekar och Riktlinjer för Användare

Sensa Travel Power V9 elcykel är tillgänglig i tre varierande ramstorlekar för att passa olika användare: 48 cm, 53 cm och 57 cm. Dessa storleksalternativ gör att cykeln kan anpassas till en bred användarbas vilket är särskilt viktigt i en pendlingscykel såsom denna.

För dem som väljer 48 cm-storleken är det optimalt för personer med en kroppslängd mellan 155 och 170 cm. Detta ger en bekväm och ergonomisk sittposition under längre färdsträckor, vilket är essentiellt för en elcykel för kvinnor och andra cyklister som föredrar en mindre ram.

Den mellersta storleken på 53 cm rekommenderas för individer som är mellan 165 och 180 cm långa. Den här storleken balanserar perfekt mellan kompakthet och komfort, vilket gör cykeln idealisk för daglig pendling.

Slutligen är den största ramen, 57 cm, lämplig för cyklister som är mellan 170 och 200 cm. Denna storlek ger gott om utrymme för längre ben, vilket är en viktig faktor för att upprätthålla effektivitet och komfort i trampning under längre turer.

Dessa dimensioner gör Sensa Travel Power V9 till en anpassningsbar och flexibel hybridcykel som kan tillgodose behoven hos en bred grupp av cyklister, vilket försäkrar att varje användare kan hitta en passande modell för sin storlek och användningssyfte.

Användningsområden och Målgrupp

Elcykeln Sensa Travel Power V9 erbjuder en idealisk lösning för den som söker en effektiv och bekväm pendlingscykel. Denna hybridcykel är särskilt anpassad för långa distanser med sin låga vikt och högkvalitativa konstruktion. Tack vare den lätta ramen blir elcykeln mindre ansträngande att hantera både under cykelresan och vid eventuell transport, som att bära den i trappor eller lyfta in den i fordon. Denna pendlingscykel är därför ett utmärkt alternativ för dagliga resor till och från arbete eller skola, kombinerat med robust tillförlitlighet och stil.

Designen och funktionaliteten hos Sensa Travel Power V9 elcykel är särskilt fördelaktiga för kvinnor. Cykeln är anpassad för att erbjuda hög komfort med justerbar styrstam och lämplig storlek, vilket gör den till en av de mest bekväma elcykelför kvinnor på marknaden. Med sitt ergonomiska utformat styr, lättåtkomliga kontroller, och en låg instegshöjd, underlättas användningen ytterligare. Detta gör Sensa elcykeln perfekt för kvinnor som värdesätter både funktion och stil i deras resvänliga följeslagare.

Sökordsoptimering

Inkludera primära, sekundära och långsvansade sökord som Sensa Travel Power V9 elcykel, elcykel för kvinnor, Sensa elcykel, Shimano STEPS 6100, hybridcykel, pendlingscykel, Sensa Travel Power V9 elcykel för pendlare, köpa Sensa Travel Power V9 2021 och elcykel med Shimano mittmotor genom hela texten för att optimera sidans synlighet på Google.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel.

Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel eller FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Den cykel som liknar mest är Fitnord Nord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Ena cykeln är tillverkad av Sensa medans den andra är tillverkad av Fitnord vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Sensa

© Vilken Cykel, 2024