Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring

26 990 kr
Utforska friheten och körglädjen med Superior Elcykel EXR 6050 B Touring, en elcykel med Bosch motor designad för den moderna pendlaren och äventyraren. Denna sportiga elcykel kombinerar högpresterande teknologi med stilren design, vilket gör den till ett utmärkt val för både stadskörning och längre turer. Med en imponerande räckvidd tack vare det integrerade 500Wh batteriet, ger denna elcykel med lång räckvidd möjlighet till äventyr som varar hela dagen. Utrustad med robusta hydrauliska skivbromsar säkerställer den optimal säkerhet och kontroll under alla förhållanden. Dessutom ger den centralt placerade motorn en jämn och kraftfull assistans som gör cykelturen mindre ansträngande. Vare sig du är ute efter effektivitet i vardagen eller spänning på helgerna, är Superior Elcykel EXR 6050 B Touring det perfekta valet. Köp Superior Elcykel EXR 6050 B Touring online och upplev en ny nivå av cykling. Läs även våra positiva Superior Elcykel EXR 6050 recensioner för mer information!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Upptäck en helt ny nivå av cykling med Superior Elcykel EXR 6050 B Touring, en sportig elcykel som kombinerar hög prestanda med stilren design för optimal urbana äventyr. Denna toppmoderna elcykel med Bosch motor är designad för både herr och unisex, vilket gör den till ett flexibelt val för en bred användargrupp. Med sin kraftfulla Bosch Active Line Plus motor på 250 W och ett imponerande vridmoment på 50 Nm, erbjuder den både mjuk acceleration och kraftfull respons under färden.

Med en mångsidig 9-växlads drivlina från Shimano Alivio och en pålitlig kilometerräckvidd tack vare ett fullt integrerat 500Wh batteri, säkerställer Superior Elcykel EXR 6050 B Touring att du kan njuta av långa och energieffektiva turer på upp till 140 km. Den robusta ramen tillverkad i aluminium (ALU 6061 T6) är både lätt och hållbar samtidigt som den geometriska konstruktionen säkerställer en behaglig körställning. En dämpad framgaffel från RST Volant förstärker komforten även över ojämt underlag, medan de breda 28-tums Schwalbe G-One däck erbjuder utmärkt grepp och stabilitet.

Dessutom är denna elcykel utrustad med förstklassiga hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket ger dig maximal kontroll och säkerhet under alla väderförhållanden. Dessa detaljer gör Superior Elcykel EXR 6050 B Touring till det perfekta valet för dig som söker en elcykel med lång räckvidd, dynamisk prestanda och högsta kvalitet i varje komponent.

Huvudegenskaper

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring utrustas med en avancerad Bosch Active Line Plus motor, vilket ger en kraftfull och pålitlig drivning. Denna elcykel med Bosch motor levererar ett optimalt vridmoment på 50 Nm, vilket säkerställer jämn acceleration och möjliggör lätt hantering i både uppförsbackar och på platta ytor. Motorstrukturen är speciellt designad för att ge en tyst och effektiv körning, vilket resulterar i en behaglig cykelupplevelse oavsett omgivning.

Elcykeln är utrustad med ett kraftfullt BOSCH PowerTube-batteri på 500Wh, vilket ger en enastående elcykel med lång räckvidd upp till imponerande 140 km per laddning. Detta gör cykeln till ett utmärkt val för längre turer och överlägsna äventyr, där du kan lita på att cykelns energiförsörjning står sig genom hela resan.

Transmissionsvärdet höjs ytterligare av det 9-växlade Shimano Alivio-systemet, vilket ger en påtaglig och pålitlig växlingsprestanda. Denna växelgrupp är inte bara robust utan även designad för att ge en jämn och exakt växling, vilket är idealiskt för en sportig elcykel och underlättar en anpassningsbar cyklingsupplevelse på olika väglag.

Design och Komfort

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring har en robust och ergonomiskt utformad ram av aluminium, vilket inte bara säkerställer hållbarhet utan också en lätt och hanterbar cykelstruktur. Ramens design är optimerad för att smidigt integrera ett 500Wh batteri, vilket håller linjerna rena och bidrar till cykelns estetiska tilltal. Med en centralt placerade motor från Bosch erhåller cykeln en utmärkt balans som gör det lättare att manövrera i urbana och blandade miljöer, vilket uppskattas av den som söker en sportig elcykel med lång räckvidd.

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring erbjuder också exceptionell komfort, lämplig för långa turer och daglig pendling. Den är utrustad med en dämpad framgaffel från RST med 60 mm slaglängd som effektivt absorberar stötar från ojämna vägar. Sätesplaceringen är noggrant uttänkt för att erbjuda en optimal sittställning, vilket minimerar belastning på rygg och axlar under långa cykelturer. Dessutom är handtagen från Velo ergonomiskt utformade (Velo VLG-1777D2) för att ge maximalt grepp och komfort, vilket ytterligare förbättrar användarens cykelupplevelse.

Säkerhetsfunktioner

Säkerheten är avgörande när det gäller elcyklar, och "Superior Elcykel EXR 6050 B Touring" erbjuder toppmoderna säkerhetsfunktioner som ger både komfort och trygghet under färden. Denna modell är utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano (BL-MT200/BR-MT200), vilket är en essentiell egenskap för en elcykel med hydrauliska skivbromsar. Skivbromsarna säkerställer konsekvent bromsprestanda i alla väderförhållanden, vilket är kritiskt för att hantera cykelns hastighet med precision—särskilt vid högre hastigheter som elcyklar kan uppnå.

För ytterligare säkerhet på vägarna, är cykeln utrustad med en effektiv belysningsuppsättning; fram belyses vägen av AXA Compactline 20 och bak säkras synligheten av SPANNINGA Pling XE. Denna kombination av fram- och bakljus garanterar att du är synlig både dag och natt, vilket minskar risken för olyckor.

Att ha så pass pålitliga säkerhetsmått som hydrauliska skivbromsar och robust cykelbelystning gör denna elcykel till ett tryggt val för pendling i varierande förhållanden.

Tillbehör och Extrautrustning

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring är inte bara en högpresterande sportig elcykel, utan den kommer också välutrustad med praktiska tillbehör som ytterligare förhöjer cykelupplevelsen. Modellen inkluderar robusta skärmar som effektivt skyddar mot stänk från våta och smutsiga ytor, vilket gör den idealisk för pendling oavsett väderförhållanden. En solid pakethållare bak erbjuder bekvämligheten att enkelt kunna transportera väskor eller inköp, vilket förstärker cykelns användbarhet i vardagen. Kedjeskyddet bidrar till att hålla kedjan ren och minimerar underhållsbehovet samt skyddar cyklistens kläder från olja och smuts. För ökad säkerhet och bekvämlighet när cykeln inte är i bruk, är den utrustad med ett stabilt stöd som gör det enkelt att parkera cykeln var som helst. Dessa tillbehör är inte bara funktionella utan även integrerade med designen på Superior Elcykel EXR 6050 B Touring för att smidigt komplettera dess höga estetiska och tekniska standard.

Slutsatser

Sammanfattningsvis är Superior Elcykel EXR 6050 B Touring inte bara en investering i en högkvalitativ och hållbar elcykel, utan också en biljett till en ny nivå av cykling. Med dess kraftfulla Bosch motor, lång räckvidd, och dynamiska prestanda är den idealisk för både dagliga pendlare och äventyrslystna cyklister. Dess sportiga design och avancerade tekniska specifikationer garanterar att varje tur blir så effektiv och bekväm som möjligt. För dem som är intresserade av att köpa en avancerad elcykel, rekommenderas starkt att köp Superior Elcykel EXR 6050 B Touring online idag för att uppgradera din cykelupplevelse. Missa inte chansen att äga denna toppmoderna elcykel!

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Superior Elcykel EXR 6050 B Touring.

Superior Elcykel EXR 6050 B Touring eller Superior Elcykel EXR 6050 B L Touring?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Superior Elcykel EXR 6050 B L Touring. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna är samma. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Superior

© Vilken Cykel, 2024